بروزرسانی: 15 آذر 1404
ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش
ناهار چی بپزم ۷۲ مدل غذا برای ناهار خودمانی و مهمانی + فیلم مجله کوروش
بعد از ترکیب کردن تمام این مواد، آن را داخل روغن سرخ می کنند و می فروشند. یکی از غذاهای سنتی خوزستان، نافله است که با استفاده از پیاز، گوشت چرخ کرده، آرد نخود، شکر، نمک، سرکه و فلفل درست می شود. طعم این غذا، ترش و شیرین است و به همین خاطر، طرفداران زیادی دارد.
- بعضی از ما خاطره خوبی از بو و طعم تخم مرغ پخته و بافت لیز تخم مرغ نیم پز نداریم.
- برای نسخه کاملا گیاهی، می توانید از ماست های غیرلبنی استفاده کنید.
- به منظور درست کردن یک غذای جدید برای ناهار می توانید لازانیا را با هر نوع سبزیجات و مواد اولیه ای که دوست دارید نیز تهیه کنید.
- از گشنیز و فلفل سبز و نعناع هم به مقداری که دوست دارید اضافه کنید.
بنابراین یکی از بهترین گزینه ها برای ناهار مهمانی ها به حساب می آیند. در این فاصله باید بادمجان ها را روی گاز یا منقل کبابی کنید. سپس اجازه دهید بادمجان های کبابی خنک شوند و پوست آن ها را جدا کنید. آنچه در اینجا عنوان شد، تنها بخشی از غذاهای سنتی شهرهای ایران است.
۴ـ کباب بره
لطفا در خصوص آموزش های حضوری یا مجازی سفره ایرانی، هرگونه سوال، انتقاد و یا پیشنهاد، با ما تماس بگیرید. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می نویسم. در مورد ابداع و تاریخچه کباب کوبیده روایت های متفاوتی وجود دارد.
۲۴- خورش به آلو
کمپیر ترکی برای مدت طولانی شما را سیر نگه می دارد و بسیار هم مقوی است. این غذای عربی که پلو آن از ترکیب سبزیجات و ادویه های مختلف پخته می شود بسیار لذیذ و مورد پسند انواع سلیقه ها است. طرز تهیه این غذای خوشمزه و دوست داشتنی رو از اینجا مطالعه کنید.
خورش خلال
جرج برنارد شاو می گوید عشقی خالصانه تر از عشق به غذا وجود ندارد. برای اکثر ما، غذا خوردن یکی از لذت بخش ترین تفریح ها محسوب می شود. اصطلاح معروفی می گوید غذا زبان مشترک تمام انسان هاست و بین فرهنگ های مختلف، رابطه برقرار می کند. کدوها را با روش دلخواه خود پوره کنید و لوبیا و ماش را نیز به آن اضافه کنید. در ادامه برنج را نیز به این مخلوط اضافه کنید و با اضافه کردن مقدار کمی آب اجازه دهید تا برنج به خوبی پخته شود و سپس با کمی پیاز داغ و ادویه جات آن را سرو کنید. سوشی یکی از بهترین غذاهای ژاپنی است که این غذا با ماهی خام و برنج درست میشه و اسمش آوازه جهانی داره.