بروزرسانی: 15 آذر 1404
معرفی ۱۵ مورد از بهترین رستوران های اصفهان همراه با عکس، آدرس، منو، شماره تلفن و ساعت کاری مجله گردشگری اتاقک
معرفی ۱۵ مورد از بهترین رستوران های اصفهان همراه با عکس، آدرس، منو، شماره تلفن و ساعت کاری مجله گردشگری اتاقک
برای خواندن طرز تهیه املت تن ماهی و تخم مرغ می توانید روی لینک مقاله طرز تهیه املت تن ماهی و تخم مرغ کلیک کنید. برای این غذا، سیب زمینی و پیاز را رنده کرده، آب سیب زمینی را جدا کنید. با افزودن سویای خیس خورده، انواع ادویه، جعفری و البته مقداری آرد، می توانید یک غذای گیاهی ایرانی سالم، آماده کنید. اگر به دنبال یک غذای گیاهی خوشمزه و مجلسی هستید، باید انواع دلمه را امتحان کنید.
- علاوه بر سیب زمینی، بادمجان و پیاز، می توانید از فلفل دلمه، کدو سبز، هویج و دیگر سبزیجات سالم و خوشمزه نیز استفاده کرده و یک غذای کاملا سالم، گیاهی و البته ایرانی بپزید.
- این غذا اتفاقا در میان کشورهای عرب خاورمیانه هم بسیار پرطرفدار است.
- به رستوران کهن که رسیدید، برای خودتان کلم پلو و سالاد شیرازی و دوغ محلی سفارش بدهید و حسابی از بودن در شیراز لذت ببرید.
- پوست پرتقال را چندبار می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن گرفته شود و به سایر مواد آجیلی اضافه می کنیم.
- زیره پلو که از غذاهای محلی کرمان است، در عین سادگی آن، غذایی سالم و خوشمزه است.
از انواع غذاها ایرانی محلی می توان به «آبگوشت به و بادمجان» اشاره کرد. در طرز تهیه آبگوشت قمی به و بادمجان از نخود یا عدس هم استفاده می شود. \u200f\u200f\u200fبولگوگی بشقاب خوش طعم و آبداری از گوشت خوابانده در مواد و گریل شده است، که یکی از پرطرفدارترین غذاهای کره جنوبی در سراسر جهان محسوب می شود. بر طبق یک نظرسنجی در سال 2011، بولگوگی رتبه بیست و سومین غذای خوشمزه جهان را به دست آورد.
آش آماج یا آماجو، غذای محلی معروف کرمان
پيش غذا معمولا یک وعده غذایی کوچک و سبک تر از غذای اصلی است. خوردن پیش غذا از نظر علم تغذیه بسیار مهم و مفید است و به هضم بهتر غذای اصلی و سلامت بدن کمک می کند. معمولا توصیه می شود که پیش غذا در حجم کم و از مواد غذایی اشتها آور درست شود تا اشتها برای خوردن غذای اصلی باز شود. اگر دوست دارید با انواع پیش غذا ایرانی و خارجی و روش های جدید و متنوع برای درست کردن پیش غذاهای خوشمزه آشنا شوید، با ما در مجله اینترنتی لی لی مگ همراه شوید. یکی دیگر از انواع خورشت های ایرانی خورشت آلو هویج است که یکی از خورشت های خوشمزه و مورد علاقه در بین آذربایجانی ها است. طرز تهیه ی این خورشت به این صورت است که از گوشت و یا مرغ تکه شده استفاده می کنند و آلو، هویج، پیاز، رب، آبلیمو، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنند.
انواع خورشت های آبدار ایرانی
خیلی وقت ها پیش می آید که به دنبال یک دستور غذای ساده و خوشمزه می گردید. ممکن است خسته از سرکار رسیده باشید، وقت کم باشد و یا اصلا بی هیچ دلیل خاصی حوصله ی آشپزی کردن را نداشته باشید و دوست داشته باشید یک غذای ساده و سریع تهیه کنید. پس اگر دنبال تهیه شام سبک هم هستید این مطلب را دنبال کنید. کوفته آلو شیراز ینوع دیگر از غذاهای شیرازی بوده که در دسته ی کوفته ها بوده و معمولا با نان سرو می شود.
طرز تهیه خورش کدو مسما بسیار راحت است و در آن علاوه بر گوشت، از انواع گوشت استفاده می شود. بهتر است این غذای خوشمزه ایرانی را به عنوان یک خورشت تنک آب درست کنید. یکی از بهترین غذاهای ایرانی که به شمال کشور تعلق دارد، «خورش غوره مسما» است. در طرز تهیه خورش غوره مسما از گوشت مرغ یا اردک استفاده می شود. اصالت این غذای ایرانی لذیذ به اردبیل می رسد و معمولا برای نذری یا در عزاداری ها پخته می شود. در طرز تهیه خورش پیچاق قیمه، گوشت گوسفندی، خلال بادام و تخم مرغ، مواد اصلی این خورشت ایرانی مجلسی را تشکیل می دهند.