بهترین غذاهای محلی اصفهان با عکس و روش پخت ️ این تودی
انتشار: شهریور 01، 1400
بروزرسانی: 15 آذر 1404

بهترین غذاهای محلی اصفهان با عکس و روش پخت ️ این تودی

بهترین غذاهای محلی اصفهان با عکس و روش پخت ️ این تودی

اگر دوست دارید یک سوسیس مقوی و سالم را امتحان کنید به کرمانشاه سفر کنید و این غذای عجیب را در رستوران های آن سفارش دهید. یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه کرمانشاه، که پختنش زمان و زحمت زیادی نیاز دارد، شلمین است. شلمین یا شلم همان شلغم است که برای این غذا از برگ و سر آن استفاده می کنند. مواد اولیه این آش لذیذ را در فصل بهار و تابستان ذخیره و از آن برای پخت غذا در فصل زمستان استفاده می کنند. برای تهیه شلمین آلوچه، شلغم، نخود، عدس، برگ قیسی، کشمش، گردو، روغن و نمک نیاز دارید. از این سبزی برای درست کردن غذایی محلی استفاده می کنند و به آن کوکوی پاغازه می گویند.

  • اگر در ساری اتراق کردید، مالابیج را در رستوران مارشوی ساری میل کنید و لذت ببرید.
  • بعد از آماده شدن این ترکیب گندم شیر را اضافه کنید و اجازه بدهید تا آش جا بیفتد.
  • برنج، گندم و حبوباتی مثل نخود و لوبیا سایر مواد تشکیل دهنده این آش هستند که باید حسابی بپزند.
  • کبابسرای حاج علی\xa0معروف ترین کبابی گرگان است که می گویند کباب یونانی را او به\xa0گرگان\xa0آورده است.

سینه مرغ، لوبیا قرمز، سبزی خورشت، سماق، غوره، آبغوره، سیر و  پیاز دست به دست هم داده اند تا این غذای لذیذ آماده شود و شما طعمی به یاد ماندنی را تجربه کنید. اگر تصورتان از رنگ کوفته، رنگ نارنجی مایل به قرمز کوفته خوشمزه تبریزی است، باید بگوییم که کوفته سبزی شیرازی به میان آمده تا تمام تصورتان را نقش برآب کند. کوفته سبزی شیراز از غذاهای معروف این منطقه است که با گوشت، برنج، نخود، پیاز و سبزی درست می شود. البته مانند کوفته تبریزی داخل آن را با آلو یا گردو و کشمش پر می کنند؛ تنها تفاوتی که با کوفته تبریزی دارد، نحوه آماده سازی سس آن است. برخلاف کوفته تبریزی، سس کوفته سبزی شیرازی با سبزی و برنج آماده می شود و شبیه به آش است.

دستور پخت کیک

این غذا به قدری معروف است که یک صفحه اختصاصی در ویکی پدیا به خود اختصاص داده است. در ادامه دستور طبخ این غذا که جزو غذاهای سنتی اصفهان رستوران است را با شما به اشتراک می گذاریم. در لیست غذاهای شمالی میرزا قاسمی جایگاه خاصی دارد و معمولا هر جا شما طرز تهیه ۱۰ غذای ایرانی ساده را مطالعه کنید، نامی از میرزا قاسمی را مشاهده خواهید کرد. در این غذا از بادمجان، سیر، تخم مرغ، ادویه جات مخصوص و رب گوجه استفاده می شود. به شما پیشنهاد می کنیم به جای سرخ کردن بادمجان ها، آن ها را کبابی کنید تا مزه دودی بی نظیری میرزا قاسمی شما بگیرد.

جاهای دیدنی کیش – دیدنی های کیش با عکس و آدرس

اما یزد هم کوفته های خوشمزه و مخصوص خودش را دارد و حتما باید آنها را امتحان کنید. آش خشکبار یک آش پرطرفدار است، که از از آلبالو خشک، برگه هلو، آلو ترش خشک تهیه می شود . سفر به دزفول، سفر به شهری زیبا و سرسبز در مسیر گردش در جنوب ایران است که هم جاذبه های طبیعی جذابی دارد و هم آثار تاریخی شگفت انگیزی را در خود حفظ کرده.

در این رستوران ها ابتدا ماهی ها را از دریاچه صید کرده و بعداز مزه دارکردن روی زغال کباب می کنند. سرو مرگوگ نیز با برنج صورت می گیرد و شمایل آن چیزی شبیه به خوراک و خورشت است. گاهی اوقات برای اینکه طعم این پلو را شیرین کنند از خرما، کشمش و شیره انگور استفاده می کنند، شیرین و یا ترش بودن غذا بستگی به سلیقه شما دارد که چه طعمی را دوست دارید. اما مهم ترین خاصیت کلم قمری وجود ویتامین سی است که با استفاده روزانه می توانید ویتامین سی مورد نیاز خود را به دست بیاورید مخصوصا در فصل های پاییز که سرماخوردگی هم رواج دارد.