بروزرسانی: 15 آذر 1404
بهترین غذاهای ایرانی از نظر مردم + محبوبترین غذا لست سکند
بهترین غذاهای ایرانی از نظر مردم + محبوبترین غذا لست سکند
این خورش معمولا به همراه پلو کته و کوکو سیب زمینی سرو می شود. پیازهای خلالی خرد شده را در مقداری روغن محلی یا کره تفت دهید. عدس، پیاز داغ و مرزه که کمی با هم جوش خوردند، رشته آشی را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش با حرارت ملایم جا بیفتد. در صورت تمایل می توانید از آب گوشت یا آب قلم نیز استفاده کنید که طعم و مزه بسیار خوشمزه تری به آش می دهد.
- در ادامه، گوشت خرد شده، زردچوبه و فلفل را در تابه بریزید و آن ها را تفت دهید تا آب گوشت خشک شود و رنگ آن تغییر کند.
- در اینجا قرار است با غذاهای محلی کیش که خاص و جذاب هم هستند، بیشتر آشنا شویم.
- اگر شما هم مثل من غذا خوردن را در صدر لذت های محبوبتان قرار داده اید، احتمالاً در سفر خوردن حداقل یک وعده غذای باکیفیت در روز برایتان اهمیت زیادی دارد.
- مردم هر منطقه در جنوب کشور از یک نوع ماهی خاص برای تهیه قلیه ماهی استفاده می کنند.
- در پخت این غذای خوشمزه، از انواع سبزیجات، با گوشت استخوان استفاده شده است.
- می رسیم به یک شکم پر خوشمزه دیگر که کاملا گیاهی است و بسیاری آن را می پسندند.
بلغور پلو ازجمله غذاهای سنتی استان خراسان جنوبی است که با روغن زیتون، رب، بلغور گندم و عصاره مرغ و گوشت درست می شود. بلغور پلو در مدت زمان نسبتاً کوتاهی آماده می شود و طعم آن شبیه استامبولی گوجه است. اگر گیاه خوار هستید می توانید عصاره مرغ و گوشت را حذف کنید و از میل کردن یک غذای گیاهی خوشمزه و مقوی لذت ببرید. مواد اصلی برای تهیه یک وعده ماش ماشک هویج قمی، ماش، گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه است. ماش ماشک یک غذای مقوی است که درست کردن آن کار چندان سختی نیست و به دلیل کالری کمی که دارد می توانید ماش ماشک را به عنوان یک غذای رژیمی در برنامه غذایی خود بگنجانید.
کتاب آشپزی ایرانی دامیز اثر ناصر زحمتکش و رضا باباخانلو
یکی از قدیمی ترین مساجد ابیانه میان ده یا مسجد جامع ابیانه نام دارد. مسجد میان ده دو شبستان دارد که شبستان قدیمی تر دارای دریست که به کوچه اصلی باز می شود. کف شبستان قدیمی با چوب پوشیده شده و در دیوار چوبی شبستان محرابی چوبی و قدیمی وجود دارد که یکی از آثار باارزش ابیانه متعلق به سال ۴۷۷ هجری قمری است. بر روی این محراب نقوش گل وبوته کنده کاری شده و سوره یس با خطوط برجسته کوفی رویش حکاکی شده است. نقوش گل وبوته هشت پر و کتیبه هایی به خط کوفی روی این منبر وجود دارد. شبستان جدید مسجد سالنی بزرگ با نورگیری در سقف است که دارای ستون هایی با سرستون های کنده کاری شده است.
خورش آلوچه با مرغ
در بین خورش های معروف و خوشمزه اردبیل، پیچاق قیمه یکی از غذاهای مجلسی و محبوب آذری است که برای وعده افطار و سفره نذری هم از آن استفاده می کنند. مواد اولیه این آش پرو پیمان و مقوی شامل گوشت چرخ کرده، سبزی آش، گل نسترن کوهی، برنج، انواع بنشن، مغز گردو، آلوچه، برگه زردآلو و .. یکی از لذت های اصلی که باید در سفر به اردبیل تجربه کنید، چشیدن غذاهای خوشمزه و خوش رنگ و لعاب آشپزهای آذری است. چلو گوشت یا همان آش گوشت که به آن زیربرنجی هم می گویند غذای محلی خرم آباد است که در عروسی ها و اعیاد طبخ می شود.
بهترین غذا بروجرد
این خورش طعم ترش و جذابی دارد و ترکیبات آن، مرغ، بادمجان، سبزیجات، رب آلوچه، رب انار در یک ظرف سفالی است که در نهایت با برنج کته طعم آن می تواند تا مدت ها زیر زبانتان باقی بماند. برای تهیه شله بریون، گوشت دنده گوسفندی را با پیاز و ادویه می پزند تا حدی که به حالت نیم پز درآید. برنج که پخت، آن را با زیره و سیاه \u200dدانه آسیاب شده مخلوط می کنند و دوباره روی حرارت می پزند.