بهترین غذاهای ایرانی از نظر مردم + محبوبترین غذا لست سکند
انتشار: مرداد 24، 1402
بروزرسانی: 15 آذر 1404

بهترین غذاهای ایرانی از نظر مردم + محبوبترین غذا لست سکند

بهترین غذاهای ایرانی از نظر مردم + محبوبترین غذا لست سکند

آش ها همانطور که می دانید غذایی است آبکی که از حبوبات مختلف و سبزیجات گوناگون تهیه شده است. کشور ما ایران بدلیل داشتن قومیت های مختلف آش های گوناگونی دارد که می توان آن ها را بصورت ملی بثت رسانید. این غذا با استفاده از پیاز، روغن، گوشت، دارچین، نعنای خشک، زعفران و کشک آماده می شود و معمولاً در کنار آن جگر سفید پخته و چرخ شده، آب گوشت، نان سنگک، دوغ خنک سرو می کنند.

  • پیازهای خلالی خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی و سبک شوند.
  • این غذای محلی که از ترکیب چغندر بخارپز، کشک، نعنا، زردچوبه و روغن تهیه می شود، بیشتر در فصول پاییز و زمستان پخته و سرو می شود و کلسیم زیادی هم دارد.
  • این ماهی معمولاً ماهی سفید یا کپور است و سس آن را با ترکیبی از مواد مختلف درست می کنند که به انار آغوز معروف است.
  • این مکان یکی از بهترین گزینه ها، برای قرارهای عاشقانه و دوستانه است.
  • همان طور که از نامش پیداست در این آش انواع مختلف سبزی به فراوانی استفاده می شود.
  • لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیا گرفته شود و زودتر بپزد.

رستوران خاور خانم را باید یکی از رستوران های جنگلی شمال معرفی کرد. دستپخت خوب خاور خانم بین گردشگرهای خارجی هم طرفدارهای زیادی دارد و چندین مجله خارجی عکس غذاهایش را روی جلدشان چاپ کرده اند. انواع غذاهای محلی و ایرانی مانند کباب ترش، مرغ ترش و … در این رستوران سرو می شوند. در خیلی از غذاهای محلی مازندران از باقلای پلویی استفاده می شود که طعم بینظیری به غذا می دهد . باقالای مازندران یا همان باقلای پلویی را در اکثر غذاهای مازندارنی می بینیم. این غذای لذیذ که از ترکیب باقلا، شوید خشک، تخم مرغ، سیر، کره و روغن، ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین) آماده می شود، اکثراً با برنج شمالی و زیتون پرورده، ماهی شور و ماست خورده می شود.

دوغ پای سیستان و بلوچستان

خلال بادام و پسته، خلال پوست پرتقال و زرشک را با هم تفت می دهند. اگر خوش شانس باشید لوبیاپلو شیرازی را هم در رستوران های این شهر پیدا می کنید. آنچه به عنوان لوبیا در این غذا استفاده می شود، لوبیا چشم بلبلی است. به غیر از لوبیا چشم بلبلی از مرغ، شوید و انواع طعم دهنده ها هم در تهیه این غذا می ریزند. پوکورا بوشهری بیشتر به عنوان میان وعده سرو می شود و طعم تندی دارد.

طرز تهیه دیماج

یک غذای مجلسی و مناسب برای پاییز است که با مرغ، دانه انار، پیاز و رب انار درست می شود. انار جزو مواد غذایی جذاب و دوست داشتنی در غذاهای گیلانی ها است. خورش انار مسما هم با ترکیب مزه ترش و شیرینی که دارد، می تواند شما را وسوسه کند تا یک عالمه بخورید. در برخی از قسمت های گیلان هم این غذا را با بادمجان درست می کنند. استان بوشهر، که بیشتر با مردمی خونگرم و مهمان نواز شناخته می شود، فرهنگ غذایی تأثیرگرفته از آب و هوا، محصولات کشاورزی و منابع دریایی دارد.

در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری به آن بزنید و بعد این مخلوط را برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از آن ها به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و گوشت قلقلی درست کنید. گوشت های قلقلی را در روغن سرخ کرده و بعد آن ها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. خورش قیمه، غذایی محبوب در میان ایرانیان است و درمناطق مختلف کشور، دستور پخت های متنوعی برای طبخ آن وجود دارد. قیمه پیچاق اردبیل، یکی از انواع این خورش متفاوت و بسیار لذیذ است که با تخم مرغ، خلال بادام، برگ مو، زعفران، کره محلی و ادویه خورشتی درست می شود. برای ترش کردن قیمه پیچاق به جای لیمو عمانی از آب لیمو یا آبغوره استفاده می شود.